Pierre Bos (69) is voorzitter voor Toerisme Land van Cuijk Geworden. Bos voormalig wethouder van Sint Anthonis en later Burgemeester van Boekel geweest.
Volledig scherm
PREMIUM
Pierre Bos (69) is voorzitter voor Toerisme Land van Cuijk Geworden. Bos voormalig wethouder van Sint Anthonis en later Burgemeester van Boekel geweest. © Theo Peeters

‘Voor toeristen uit Noordrijn-Westfalen, Vlaanderen en Randstad zullen we een stapje extra moeten zetten’

LAND VAN CUIJK - Pierre Bos (69), tot voor kort burgemeester van Boekel, volgt burgemeester Antoine Walraven van Mill en Sint Hubert op als bestuursvoorzitter van het Regionaal Bureau voor Toerisme Land van Cuijk. Pierre Bos: ,,Ik ga niet alleen maar op de winkel passen. Grave kan als vestingstadje best meer bezoekers verdragen.”

4 reacties

 • Toon Michiels

  5 maanden geleden
  Om vanaf het oorlogsmuseum in Overloon door te fietsen naar de Duitse begraafplaats in IJsselstein, raad ik niet aan. Dit omdat o.a. de Timmermansweg met de fiets, i.v.m. de speciale geur, niet te harden is.
 • Charles de Wit

  5 maanden geleden
  Schaap, Gransen, De Nationale parken van Canada en de VS? Het Kruger Park in Zuid Afrika? En zo zijn er nog wel meer plaatsen waar natuurgebieden en toerisme samen gaan. Maar dan moet er wel duidelijke regels zijn en die gehandhaafd worden. En zeker in Nederland is daar nogal een probleem mee...
 • Roy Schaap

  5 maanden geleden
  Volgens mij is het niet de bedoeling om van natuurgebieden toeristische trekpleisters te maken. Gezond verstand ontbreekt het vaak aan bij dit soort lui. Draait alleen maar om geld.
 • Bert Gransen

  5 maanden geleden
  Laat de toeristen maar lekker weg uit de maasheggen. Rotzooi genoeg nu al

Maasland