Het voormalige pand in Katwijk (NBR) aan de Everdineweerd waar arbeidsmigranten gehuisvest waren, is nu verkocht ‘onder voorwaarden’.
Volledig scherm
PREMIUM
Het voormalige pand in Katwijk (NBR) aan de Everdineweerd waar arbeidsmigranten gehuisvest waren, is nu verkocht ‘onder voorwaarden’. © Theo Peeters

Voormalig Maashotel in Katwijk verkocht ‘onder voorwaarden’

CUIJK/KATWIJK/MOOK - Het karakteristieke Maashotel aan de Maas bij Katwijk is verkocht. Dat bevestigt makelaar Jos Nielen namens de eigenaren, vader en zoon Roovers. Stemt de gemeente Cuijk ermee in, dan worden er vijf woonappartementen van gemaakt.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

Maasland