Het spandoek als 'mentale ondersteuning' voor de hulpverleners in het Maasziekenhuis.
Volledig scherm
Het spandoek als 'mentale ondersteuning' voor de hulpverleners in het Maasziekenhuis. © Vrienden van Olympia

Vrienden van Olympia steunen hulpverleners Maasziekenhuis in strijd tegen coronavirus

BOXMEER - De Vrienden van Olympia'18 geven de hulpverleners van Pantein in het Maasziekenhuis een steun in de rug in de strijd tegen het coronavirus.

De vrienden van de Boxmeerse voetbalclub hebben donderdag een groot spandoek bevestigd aan de parkeergarage bij het ziekenhuis, als hart onder de riem. Deze steunbetuiging is goed te zien voor het verkeer dat over de nabijgelegen A77 rijdt. 

Echte helden

‘Bij ons wordt gevochten voor punten. Hier wordt gevochten voor levens! Hulde aan de echte helden van Boxmeer!, zo staat te lezen op het grote doek in de clubkleuren van Olympia, blauw en wit.

Vrienden van Olympia is de businessclub van de Boxmeerse voetbalvereniging, opgericht in 2010. De leden zijn veelal ondernemers uit het Land van Cuijk, die de club een warm hart toedragen. 

Samen sterk

Toon Pelzer, bestuurslid van de Vrienden van Olympia: ,,Dit is een mentale ondersteuning, een blijk van waardering. Niet alleen voor de mensen die in het Maasziekenhuis werken, maar eigenlijk voor alle zorgverleners die nu heel hard aan het werk zijn. Zo willen we laten zien dat ze er niet alleen voor staan. Samen moeten we nu sterk staan. Samen kunnen we het verschil maken.’’

Maasland