De bak in, geld in de automaat en wassen maar.
Volledig scherm
De bak in, geld in de automaat en wassen maar. © Ed van alem

Wasserette in Grave: hond in tien minuten schoon

GRAVE - Loop je met je hond in het bos, springt hij precies in die ene modderplas. Dan kun je hem vervloeken en thuis de eerste uren in de garage leggen. Je kunt op de terugweg ook langs de hondenwasserette in Grave rijden. In tien minuten verandert je hond van een vuil beest in een glimmende viervoeter.

 1. Bonje in boerenland: LTO en bedrijven achter plan voor 1 miljoen huizen blazen eigen organisatie op
  PREMIUM
  update
  30

  Bonje in boerenland: LTO en bedrijven achter plan voor 1 miljoen huizen blazen eigen organisa­tie op

  SINT HUBERT - AgriNL knalt uit elkaar. De organisatie van boerenbelangenclub LTO en elf bedrijven in de agrifoodsector, die dinsdag een plan presenteerde voor de bouw van 1 miljoen huizen op boerengrond, blijkt intern enorm verdeeld. Veevoerbedrijven ForFarmers en De Heus trekken zich terug uit AgriNL, LTO en zuivelgigant FrieslandCampina nemen afstand van het plan.
 2. Milieuvereniging zoekt bemoeials die hun mening geven over wat er in hun buurt of dorp moet gebeuren

  Milieuvere­ni­ging zoekt bemoeials die hun mening geven over wat er in hun buurt of dorp moet gebeuren

  SINT HUBERT - Gezocht: bemoeials. Mensen die hun mening geven over wat er in hun buurt of dorp in de toekomst al dan niet moet gebeuren. Milieuvereniging Land van Cuijk wil ze vinden en duidelijk maken dat je beter van tevoren je zegje kunt doen, voor de ‘betonwagen je straat inrijdt’, zoals Geert Verstegen van de organisatie het zegt. ,,Dan ben je te laat om invloed uit te oefenen.’’

Maasland