Lijsttrekker Eric de Bie (midden) kan het bijna niet geloven: Forum voor Democratie dendert met negen zetels de Provinciale Staten in Brabant binnen.
Volledig scherm
PREMIUM
Lijsttrekker Eric de Bie (midden) kan het bijna niet geloven: Forum voor Democratie dendert met negen zetels de Provinciale Staten in Brabant binnen. © EPA

Wat doet Forum voor Democratie in Brabant?

DEN BOSCH - Iedereen heeft een mening over Forum voor Democratie in Brabant. Meestal zonder te weten wat de partij van Thierry Baudet nou helemaal uitspookt in het provinciehuis. Tijd daar verandering in te brengen, zeker nu Forum op het punt staat om Brabant mee te besturen.

3 reacties

 • de heer J. Zomers (67)

  2 jaar geleden
  FvD is in alle provincies een van de grootste partijen.Ze mogen nergens meedoen - behalve in Limburg daar hebben ze wel zitting in het bestuur.Het systeem in Limburg is democratisch... daar mag rechts ook meedoen.In de rest van Nederland mogen alleen linkse partijen als D66, GroenLinks en PvdA aanschuiven, waardoor het accent nu teveel bij links is komen te liggen (betreffende milieu en migratie/asiel).Brabant gaat dit nu corrigeren... democratisch gezien is dit correct.
 • Loet

  2 jaar geleden
  Democratie is nogal een issue voor de Gelderlander.
 • Gradje

  2 jaar geleden
  Tja wat doet de gelderlander in Brabant?

Maasland