Dylan serveert koffie aan een lege tafel. Maandag gaat de lunchroom De Looierij weer open en kunnen er weer klanten zitten. Op de achtergrond (vlnr) Inge Simons, Ingrid Niessen en Huub Niessen.
Volledig scherm
PREMIUM
Dylan serveert koffie aan een lege tafel. Maandag gaat de lunchroom De Looierij weer open en kunnen er weer klanten zitten. Op de achtergrond (vlnr) Inge Simons, Ingrid Niessen en Huub Niessen. © Ed van Alem

Wat Mark Rutte ook gaat zeggen, lunchroom De Looierij in Cuijk gaat maandag ‘gewoon’ open

CUIJK - Of het nu volgens de coronaregels wel of niet mag, wat minister-president Mark Rutte vrijdag tijdens de persconferentie ook gaat zeggen, lunchroom De Looierij in Cuijk gaat maandag open. 

48 reacties

 • Asley Reuters

  3 dagen geleden
  Je zou maar cliënt zijn en je dagbesteding valt in een keer weg. Klinkt heel makkelijk maar er komt zo veel meer bij kijken als dat weg valt. Wat dacht je van structuur van de dag, en een leuke en goede bezigheid, het sociale stukje met je collega’s en klanten. Ik ben blij met deze keuze zodat mijn broertje zich weer kan richten op iets positiefs en zijn dagen weer met structuur kan inrichten.
 • Willem Zuidersteen

  5 dagen geleden
  @Marcel, je snapt er werkelijk niets van he? Er is een speciaal telefoonnummer van de GGD die uren met je willen bellen om het je uit te leggen. Het is echt kinderlijk eenvoudig om te snappen, maar je wil er maar niet aan. Het is wel echt sneu voor je.
 • Tom Hond

  7 dagen geleden
  Gelijk hebben ze gewoon open gooien met die handel en dat zouden meer ondernemers moeten doen.Terug naar normaal niks geen G's en mondkapjes en spuitjes gewoon gezond leven dan kom je al een heel http://eind.De overheid heeft de. mensen gewoon angst aangepraat dat ze nu aan smetvrees lijden dat ze zijn gaan geloven dat elk prikje en pilletje helpt.
 • Marcel Rijkers

  1 week geleden
  Willem je spreekt jezelf behoorlijk tegen..! Besmettelijk is en blijft besmettelijk, en 85% minder besmettelijk geeft meer besmetting dan 15% meer besmettelijk!! Een besmetting is een besmetting en of die meer of minder gevaarlijk is maakt niet uit bij mensen die een slechte weerstand hebben…!!
 • Willem Zuidersteen

  1 week geleden
  @Marcel, stop eens met je leugens. Gevaccineerden zijn korter en minder besmettelijk en dus minder gevaarlijk. Ze zijn inderdaad niet niet-besmettelijk. Toch zijn de gevaccineerden niet het probleem in de zorg. Wanneer niet-gevaccineerden zich minder vrij kunnen bewegen, heeft dat een positief effect op het beheersen van de pandemie. En ook op de sfeer overigens.
 1. De warme uitstraling van Huub Niessen zorgt voor een flink bedrijf in dagbesteding
  PREMIUM
  Vrijdaginterview

  De warme uitstra­ling van Huub Niessen zorgt voor een flink bedrijf in dagbeste­ding

  CUIJK - Huub Niessen is in een paar jaar tijd een icoon geworden op het gebied van dagbesteding. Wat ooit begon als een een project om dagbesteding te realiseren voor zijn eigen zoon Luuk, is inmiddels uitgegroeid tot een flink bedrijf. De Stichting Dagbesteding Cuijk van Huub Niessen, beter bekend als de Looierij, biedt inmiddels dagbesteding aan zo’n honderd mensen en heeft meer dan vijftig medewerkers in dienst.

Maasland