Volledig scherm
Het logo op de website. © Gemeente Gennep

Website gemeente Gennep door storing lange tijd onbereikbaar

GENNEP - Het leek erop dat de website van de gemeente Gennep ook carnavalsvakantie had genomen. De site was uit de lucht door een storing. Inmiddels is het probleem verholpen.

Volgens een woordvoerder is de storing zeer waarschijnlijk ontstaan bij het invoeren van aangepaste openingstijden van het gemeentekantoor. Het gemeentehuis was deze maandag gesloten. ,,Volgens onze website-provider is het een bekend probleem dat vaker voorkomt bij dit type websites. Er is waarschijnlijk een klein foutje gemaakt bij de invoer van gegevens. De site gaat dan op slot omdat er iets gebeurt dat niet past bij de gebruikelijke invoer. Het is een zogeheten bug in het systeem. Een foutje.''

De website is inmiddels weer normaal bereikbaar. Het gemeentehuis is dinsdag weer open volgens de reguliere tijden. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Bermen langs 1e en 2e Stichting mogelijk beter met betonsloof

    Bermen langs 1e en 2e Stichting mogelijk beter met betonsloof

    OPLOO - De kans bestaat dat langs de Eerste en de Tweede Stichting in het buitengebied van Oploo de berm wordt versterkt met een betonsloof. Dat is een parallelle rand langs de rijbaan van gewapend beton. De gemeente Sint Anthonis overweegt deze oplossing te kiezen voor de bermversteviging als goedkopere variant. In heel de gemeente worden gevaarlijke bermen met gasbetonstenen verbeterd. Daarvoor is één miljoen euro gereserveerd. Inmiddels is van dat bedrag 665.000 euro verspijkerd.

Maasland