Het college van de nieuwe gemeente Land van Cuijk. Van links naar rechts: Mark Janssen-Van Gaal, Bouke de Bruin, Antoinette Maas, David Sölez, waarnemend burgemeester Wim Hillenaar, Joost Hendriks, Willy Hendriks en Maarten Jilisen.
Volledig scherm
PREMIUM
Het college van de nieuwe gemeente Land van Cuijk. Van links naar rechts: Mark Janssen-Van Gaal, Bouke de Bruin, Antoinette Maas, David Sölez, waarnemend burgemeester Wim Hillenaar, Joost Hendriks, Willy Hendriks en Maarten Jilisen. © Ed van Alem

Zeven, het getal van volheid én van genoegdoening

DwarskijkerZeven is het getal van de volheid, van de voltooiing, van rust en overvloed. Lees het scheppingsverhaal: na zes dagen vond God de aarde af, op de zevende rustte hij uit. Soms denk ik: had hij er maar wat langer aan besteed.

3 reacties

 • tinus aardsen

  5 maanden geleden
  @ Willem van de Rijdt, heeft niks met ingeboren te maken. Blijf jij maar lekker geloven, zoals zo vele, al jaren zelfs, je komt er zelf wel achter, dan had je wel beter gestemd pffff
 • Willem van de Rijdt

  5 maanden geleden
  Wat een slap gelul #Tinus. Heeft niks met geloofwaardigheid te maken maar alles met jouw ingeboren "tegen". Ik was/ben ook geen echte LvC -fan maar het voordeel van de twijfel krijgen ze vol van mij.
 • tinus aardsen

  5 maanden geleden
  Wat een onzin? wat wil je hiermee bereiken? je word er echt niet geloofwaardiger van! Deze nieuwe gemeente is al gedoemd voordat er uberhaupt iets gedaan is.

Maasland