1. Onrust in Sint Hubert door lastige buurtbewoner: ‘Ik durf als het donker is mijn hond niet meer uit te laten’
  PREMIUM
  11

  Onrust in Sint Hubert door lastige buurtbewo­ner: ‘Ik durf als het donker is mijn hond niet meer uit te laten’

  DEN BOSCH/SINT HUBERT - Scheldpartijen, bedreigingen en losse handjes. Dorpsgenoten zijn als de dood voor een 47-jarige inwoner van Sint Hubert: ,,Ik durf als het donker is mijn hond niet meer uit te laten”, vertelde een buurtbewoner afgelopen week tegen de politierechter in Den Bosch. ,,Wij hebben niet de vrijheid die een Nederlandse burger hoort te hebben.”
 1. Geen afvalkalender meer: ‘Als dat maar geen rommeltje wordt’
  PREMIUM
  23

  Geen afvalkalen­der meer: ‘Als dat maar geen rommeltje wordt’

  Het was zo makkelijk, even aan de binnenkant van de kastdeur of de meterkast kijken en je wist welke afvalsoort op welke dag aan de straat gezet moet worden. Maar de papieren afvalkalender wordt in het Land van Cuijk en Boekel niet meer huis aan huis verspreid. Tot verdriet van de wijkraad Padbroek in Cuijk. Die heeft inmiddels bezwaar gemaakt tegen het besluit om de papieren afvalkalender voor 2022 niet meer thuis te bezorgen.