Alledaags beeld op de N264 in Sint Hubert.
Volledig scherm
PREMIUM
Alledaags beeld op de N264 in Sint Hubert. © Ed van Alem

Aanwonenden niet van plan tuin in te leveren voor N264

SINT HUBERT - Of ze vast wat planten en bomen uit de tuin willen halen. Voor de aanpassing van de N264 die dwars door Sint Hubert loopt. Dat zijn ze niet van plan daar aan de Pastoor Jacobsstraat, zoals de provinciale weg in het dorp heet.

11 reacties

 • Patries

  6 maanden geleden
  Wacht ff, dus bij de één is het schandalig dat ze een stukje voortuin onteigenen, maar de ander moet niet zeuren dat ze hun bedrijf en inkomsten kwijt raken? Nee, wat de provincie nu doet is geen oplossing. Maar boeren onteigenen voor algemeen nut is nog rigoreuzer. Zoek een oplossing die zo min mogelijk mensen diep raken.
 • Johann utBroamt

  8 maanden geleden
  een nieuwe weg rondom die plaatsen en het probleem zou opgelost moeten zijn! Of zijn er soms mensen (boeren) die hiervoor geen grond willen afstaan. nou dat dan gewoon een kwestie van onteigenen tbv. het algemene nut.
 • de heer J. Zomers (68)

  8 maanden geleden
  Het probleem zit niet alleen bij Sint Hubert... 16 kilometer verder loopt deze drukke weg dwars door Uden-Zuid en de rest van Uden.Wel een rondweg bij Haps, dan ook een rondweg bij Sint Hubert en Volkel-Uden (ten zuiden van Volkel en Uden). 
 • de heer J. Zomers (68)

  8 maanden geleden
  Deze weg is een korte en belangrijke verbinding tussen de A73 bij Haps en de A50 bij Uden.Deze weg gaat in de toekomst nog drukker worden.Bij Haps hebben ze netjes een rondweg aangelegd... dat gaat prima.Vijf kilometer verder in Sint Hubert loopt deze drukke weg dwars door het dorp - waanzin. 
 • LVCer

  8 maanden geleden
  De grap is dus als ze gaan tegenwerken dat ze dat dubbel en dwars terug krijgen ("problemen in SintHubert blijven bestaan omdat aanwonenden niet willen meewerken"). Dan worden de aanwonenden ineens van slachtofffer probleemveroorzakers. Helaas dat -op zich een aardige vent die Langenboomer- de burgemeester niet wat harder optreedt door naar Brabant/DenHaag te melden dat het hier heeeeeeelemaal verkeerd gaat. Maar dan moeten wel alle SintHubert-bewoners de neus in dezelfde richting hebben staan en dat (terwijl het een heel klein dorp is) mis ik continu. Help en steun elkaar !
 1. Ouwehand wil dat Rutte opstapt: 'VVD heeft formatie gegijzeld'
  Play

  Ouwehand wil dat Rutte opstapt: 'VVD heeft formatie gegijzeld'

 2. Sekswerkers mogen weer: 'Telefoon staat roodgloeiend'
  Play

  Sekswer­kers mogen weer: 'Telefoon staat roodgloei­end'

Maasland