Op de Noordstraat in Wilbertoord is vrijdagavond een automobilist gewond geraakt.
Volledig scherm
Op de Noordstraat in Wilbertoord is vrijdagavond een automobilist gewond geraakt. © SK-Media

Automobilist gewond bij aanrijding in Wilbertoord

WILBERTOORD - Op de Noordstraat in Wilbertoord zijn vrijdagavond twee bestelwagens met elkaar in botsing geraakt. Een inzittende is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht met onbekende verwondingen.

 1. In je vrije weekend opgesloten zitten in het nieuwe Techlab van school? Geen probleem, vindt Hendrik
  PREMIUM

  In je vrije weekend opgesloten zitten in het nieuwe Techlab van school? Geen probleem, vindt Hendrik

  STEVENSBEEK - Hendrik Gerrits is in tussenuurtjes niet weg te slaan uit het nieuwe Techlab op zijn school Metameer in Stevensbeek. Dit lab is dan ook geen normaal - duf - leslokaal. Hendrik is zo'n puber die het geen straf zou vinden om er zelfs een vrij weekend lang opgesloten te zitten. Kan de 15-jarige, buiten het vak Technologie en Toepassing om zijn gang gaan met de lasersnijder, de vr-brillen, de 3D-printers en de robotarm.
 2. Geen afvalkalender meer: ‘Als dat maar geen rommeltje wordt’
  PREMIUM
  23

  Geen afvalkalen­der meer: ‘Als dat maar geen rommeltje wordt’

  Het was zo makkelijk, even aan de binnenkant van de kastdeur of de meterkast kijken en je wist welke afvalsoort op welke dag aan de straat gezet moet worden. Maar de papieren afvalkalender wordt in het Land van Cuijk en Boekel niet meer huis aan huis verspreid. Tot verdriet van de wijkraad Padbroek in Cuijk. Die heeft inmiddels bezwaar gemaakt tegen het besluit om de papieren afvalkalender voor 2022 niet meer thuis te bezorgen.

Maasland