Relatieve rust op het strand bij De Kuilen. Het wordt alleen maar drukker als het vakantiepark werkelijkheid wordt, is de vrees.
Volledig scherm
PREMIUM
Relatieve rust op het strand bij De Kuilen. Het wordt alleen maar drukker als het vakantiepark werkelijkheid wordt, is de vrees. © Ed van Alem

Bom onder plan voor vakantiepark De Kuilen in Mill

MILL/LANGENBOOM - Er is een bom gelegd onder het plan voor een vakantiepark in natuur- en recreatiegebied De Kuilen in Langenboom. Buurtbewoners, met sympathisanten verenigd in Stichting Natuurgebied De Kuilen, hebben een stuk grond gekocht aangrenzend aan het recreatiestrand van de plas.  En dat is net het stuk grond waar een ondernemer de parkeerplaatsen voor zijn gasten en zwemmers voor de waterplas wilde aanleggen. 

5 reacties

 • Jan Willems

  4 maanden geleden
  Heel goed onthouden wie, wat en waarom er in de gemeente tegen de Kuulen wordt gestemd.. Eens zijn er weer verkiezingen!
 • Jan Willems

  4 maanden geleden
  Poten af van de Costa del Kuul !!!
 • JP Witzand

  4 maanden geleden
  Ook hier moet de natuur weer wijken voor geldelijk gewin. Als gewone wandelaar kun je in dit land langzamerhand bijna nergens meer terecht zonder de knip te trekken en een groepje rijken nog verder te verrijken. Ik heb de petitie tegen dit slechte plan ook getekend. Dit stukje prachtige natuur moet zo blijven als het is en mag niet ten prooi vallen aan de commercie.
 • Robert Oeveren

  4 maanden geleden
  De gemeente heeft weinig op met natuur kennelijk. Er zijn protesten en andere partijen nodig om recreatiebedrijven die de omgeving belasten te beperken.
 • Ruben Driessen

  4 maanden geleden
  Slimme zet van deze buurtbewoners, het garandeert daadwerkelijke inspraak.

Maasland