Volledig scherm
Sjors Dollevoet bij het pand waar zijn nieuwe brasserie moet komen. © Cockie Kremers

Brasserie en winkel in voormalig Blokkerpand in Mill

MILL -  In het voormalige Blokkerpand op de hoek van de Stationsstraat en Burgemeester Verstraatenlaan in Mill komen een brasserie en een winkel. 

Jan-Bart Nielen uit Katwijk is sinds eind vorig jaar de nieuwe eigenaar van het pand. Onlangs werden door de gemeente de juiste vergunningen verleend en kan Nielen aan de slag met het  realiseren van twee appartementen, een winkelruimte en de geplande brasserie.  Sjors Dollevoet uit Mill gaat de brasserie  exploiteren. 

De opening staat, als alles volgens plan verloopt, nog deze zomer. Nielen verwacht dat de winkel  medio oktober de deuren zal openen. 

De winkel krijgt de ingang aan het vernieuwde marktplein. De brasserie is straks zowel via de bestaande ingang aan de Stationsstraat toegankelijk, als via een nieuwe ingang aan de Burgemeester Verstraatenlaan. Daar komen ook terrassen.  

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland