Volledig scherm
PREMIUM
De Millse broers Kees (links) en Piet van Strijp in hun kroeg in Sint Hubert. © Ed van Alem

Broers Kees en Piet redden hun stamkroeg in Sint Hubert

SINT HUBERT - Kees en Piet van Strijp staan nu achter de bar van hun vaste kroeg. Dankzij de Millse broers blijft het café behouden voor Sint Hubert. 

Nieuwjaarsborrel café Difference in Sint Hubert, begin dit jaar. De kroegbaas vertelt je dat hij ermee stopt en polst of je interesse hebt het over te nemen. 

Stamgast

Wat doe je dan als je stamgast bent van dit café in het dorp waar ook nog eens het gros van je vrienden woont? Vrienden met wie je samen een biertje drinkt in diezelfde kroeg. Dan neem je het ‘gewoon’ over.

,,Nou, gewoon. We hebben er wel even over moeten nadenken’’, zegt Kees, met 24 jaar de jongste van de broers uit Mill. ,,Maar we vullen elkaar fijn aan, dus dat moet goed komen’’, aldus de 25-jarige Piet. ,,Kees houdt ervan achter de bar te staan. Ik ben meer van het regelen.’’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland