Volledig scherm
PREMIUM
Henk Klaassen van The Juveniles op de plek waar tot voor kort de repetitieruimte was. © Ed van Alem

Deze oude rockers worden geholpen door de jeugd

WILBERTOORD   -  The Juveniles zijn gedupeerd na de brand in hun repetitieruimte in Wilbertoord. Zaterdag is er een benefietavond om deze oude rockers te helpen.

21 mei van dit jaar. Henk Klaassen, gitarist en zanger van The Juveniles, rijdt met zijn vrouw vanuit Uden naar zijn woonplaats Wilbertoord. Hij ziet een grote zwarte rookpluim, op zo'n veertien kilometer afstand. ,,Ik zeg tegen haar, verdorie, daar staat iets in brand. We kwamen steeds dichter bij, toen onze bassist een fotootje appte van een brand met de opmerking: ‘daar gaat ons oefenhok’.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. En toen waren er nog maar vier motorcrosscircuits over
    PREMIUM

    En toen waren er nog maar vier motorcross­cir­cuits over

    MILL/CUIJK - Is een regionaal motorcrosscircuit de oplossing voor het verdwijnen van steeds meer circuits? ,,We hebben nog wel een plannetje op de plank liggen.” Vorige week werd tijdens de gemeenteraadsvergadering in Mill een definitieve streep gezet door het circuit De Kuilen in Mill. Volgens Nico Troost van motorsportorganisatie Nederland (MON) uit Cuijk is de suggestie voor een regionaal circuit, waartoe Mill nu oproept, heel opmerkelijk. ,,Er is jaren gewerkt aan een regionaal motorcrosscircuit in Odiliapeel. Maar daar werd in 2012 de stekker uit getrokken.”

Maasland