Jos en Regien Verkerk, in hun binnenkort te sluiten bakkerij met winkel in Langenboom.
Volledig scherm
PREMIUM
Jos en Regien Verkerk, in hun binnenkort te sluiten bakkerij met winkel in Langenboom. © Ed van Alem

Door Poetin heeft dit Brabantse dorp binnenkort al geen winkel meer: ‘Ik moet zo weer huilen’

LANGENBOOM - Was Poetin Oekraïne niet binnengevallen, waardoor de energieprijzen door het dak gingen, dan was Jos Verkerk (62) volgend jaar nog gewoon bakker geweest. En had Langenboom niet binnenkort al zijn laatste dorpswinkel verloren.

20 reacties

 • elizabeth. W. M. Klein

  2 maanden geleden
  Dat er aardbevingen in Groningen zijn vind ik wel erg... Maar op de V.G.L.O school vertelde ze mij al dat de bodem in Groningen zakte omdat er geen overstromingen meer waren... Komen die verzakkingen wel door het gas?? maar pas nou noemen ze een water tekort als oorzaak.. Deze regering maakt het onmogelijk om waardig verder te leven.. De voedselproductie moet nummer 1 staan.. daarna de bedrijven en daarna de gezondheids zorg... Nou lijkt dat te zijn omgekeerd..!! dit is vragen om protesten !
 • maike Janssen

  2 maanden geleden
  Laat de overheid maar ingrijpen in de winsten van de energiebedrijven. Die maken over onze ruggen torenhoge winsten. Die winsten moeten of terug naar klanten of veel zwaarder belast worden waardoor de belasting die wij aan de overheid moeten betalen fors omlaag kan.
 • M. Kuijpers

  2 maanden geleden
  Buiten dat de kosten hoog zijn geworden is vooral de burger de oorzaak van het verdwijnen van winkels in het straatbeeld. Men koopt liever online en/of slaat de slager, bakker, groente- of visboer over omdat alles te krijgen is bij de grote supermarkt. En maar mopperen als er weer wat gesloten wordt.
 • John Bluhmen

  2 maanden geleden
  Wij Rusland boycotten? Het is andersom.
 • A. Bruijs

  2 maanden geleden
  Met corona stonden de mkb massaal in de rij voor steun en nu janken???? Heb lef en ga dan ook.massaal de straat op zoals de boeren doen, laat zien dat het genoeg is geweest!!