2977, WEB, infographic, Marcel, Kuster, motorcross, circuits, Kuilen
Volledig scherm
PREMIUM
2977, WEB, infographic, Marcel, Kuster, motorcross, circuits, Kuilen © M Kuster

En toen waren er nog maar vier motorcrosscircuits over

MILL/CUIJK - Is een regionaal motorcrosscircuit de oplossing voor het verdwijnen van steeds meer circuits? ,,We hebben nog wel een plannetje op de plank liggen.” Vorige week werd tijdens de gemeenteraadsvergadering in Mill een definitieve streep gezet door het circuit De Kuilen in Mill. Volgens Nico Troost van motorsportorganisatie Nederland (MON) uit Cuijk is de suggestie voor een regionaal circuit, waartoe Mill nu oproept, heel opmerkelijk. ,,Er is jaren gewerkt aan een regionaal motorcrosscircuit in Odiliapeel. Maar daar werd in 2012 de stekker uit getrokken.”

12 reacties

 • T1plotseling

  3 jaar geleden
  Jan: maar dan voor stille crossers, zo als mountainbikers, of elektrisch. 
 • Sjors

  3 jaar geleden
  De oproep uit de Millse gemeenteraad samen met de andere gemeenten in het Land van Cuijk te kijken. Alleen deze zin al. Mill wil nu ineens wel overleggen met andere gemeenten. Dat was een stuk gemakkelijker geweest als ze samen met die gemeenten meegegaan waren in de plannen van een gemeente. Tja, dan blijf je buitenspel staat, maar dat is in Mill tegen dovemansoren gezegd
 • T1plotseling

  3 jaar geleden
  Wandelen in de rust van de natuur is de mooiste sport. Luisteren naar de vogeltjes; lekker zwemmen in de Kuulen. Met de kindertjes rood met witte stippen-paddenstoelen zoeken, enz...
 • Boogeyman

  3 jaar geleden
  Ook hier blijkt mar weer dat de milieufreaks alles dwarsbomen! Enge mensen. Zonde want crossen is een mooie sport  
 • T1plotseling

  3 jaar geleden
  Een oom zie eens: ''Als die dingen geen herrie maakten, verkochten ze er geen een!'' Er zijn ''rondom-geluids-installaties'', waarbij je midden in de kamer, naar dat geluid kunt luisteren. Een college van vroeger, had zo iets thuis voor race-auto's. Opgelost!
 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  3

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Maasland