Volledig scherm
Een traumahelikopter spoedde zich naar de Uilweg in Mill, waar een jetskiër zwaargewond raakte bij een ongeluk. © Willy Smits/112journaal

Jetskiër gewond na botsing op plas bij Mill

UpdateMILL - Een jetskiër is zondagmiddag gewond geraakte bij een ongeval op de Uilweg in Mill. Twee jetskiërs kwamen met elkaar in botsing op de plas op een privéterrein. 

De aanvaring gebeurde nadat een van de jetskiërs de macht over zijn vaartuig verloor en in het water belandde. De achteropkomende bestuurder probeerde het slachtoffer te ontwijken, maar raakte de man nog net. Die liep hierbij een hoofdwond op.

Het slachtoffer is na de botsing weer op zijn jetski geklommen en zelfstandig naar de kant gevaren. De man is vervolgens met een ambulance overgebracht naar het Radboudumc in Nijmegen. Bij het ongeval is ook een traumahelikopter opgeroepen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. ‘Subsidie muziekonderwijs Mill niet eerlijk’
    PREMIUM

    ‘Subsidie muziekon­der­wijs Mill niet eerlijk’

    MILL - Het muziekonderwijs in Mill moet voor iedereen even duur zijn. Subsidie voor alleen de muzieklessen door harmonieën en fanfares is niet eerlijk. Dat zeggen Willem en Guus Pluk van muziekschool Music Fun. Ook de raadsfracties VKP en AB’90 vinden dat. Het is de reden dat het verlengen en verhogen van de subsidie voor de harmonieën en fanfares voor één jaar gaat gelden en niet, zoals het voorstel van burgemeester en wethouders was, voor vier jaar.

Maasland