Impressie van een serre doe bij de kerk in Langenboom zou kunnen worden gebouwd.
Volledig scherm
PREMIUM
Impressie van een serre doe bij de kerk in Langenboom zou kunnen worden gebouwd. © Peter Hoesbergen

Kerk en sportpark Langenboom gaan op de schop

LANGENBOOM - Het altaar wordt omgebouwd tot podium, er komen verplaatsbare wanden, carnaval en kerkdiensten, in de kerk van Langenboom is straks veel mogelijk. Het is onderdeel van de plannen die er zijn voor het leefbaar houden van het dorp. Ook het sportpark gaat voor dat doel op de schop.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Recreatiebeheerder De Kuilen bedreigd: ‘Handhaven van anderhalve meter is een lachertje’, gemeente zorgt nu voor boa's en hulptroepen uit Mill
    PREMIUM
    update/video

    Recreatie­be­heer­der De Kuilen bedreigd: ‘Handhaven van anderhalve meter is een lachertje’, gemeente zorgt nu voor boa's en hulptroe­pen uit Mill

    MILL/LANGENBOOM - Bedreigingen waren zijn deel toen een van de beheerders van recreatieplas De Kuilen tussen Mill en Langenboom de parkeerplaats op slot probeerde te doen omdat het zaterdag te druk werd. De man wil niet met zijn naam in de krant vanwege de bedreigingen. Hij zegt bang te zijn geweest om klappen te krijgen.

Maasland