Volledig scherm
De brandweer bij de graafmachine in Mill. © SK-Media

Man (60) wordt onwel op graafmachine in Mill en overlijdt

MILL - De 60-jarige man uit Nistelrode die maandagochtend werd gevonden op een graafmachine langs de Volkelseweg in Mill is overleden. De man lag volgens getuigen boven op de graafmachine  toen hij werd gevonden.

Een passerende chauffeur zag de man op de machine aan de parallelbaan van de Volkelseweg en belde de hulpdiensten. Na reanimatie is het slachtoffer zwaargewond en onder begeleiding van een trauma-arts naar het ziekenhuis gebracht. Daar is hij overleden.

De man zou rook uit de graafmachine hebben zien komen, is gestopt en op het dak geklommen. Daar is hij onwel geworden. Dat melden getuigen.

Omdat maandagochtend niet duidelijk was wat er was gebeurd hebben rechercheurs van Forensische Ondersteuning, de arbeidsinspectie SZW en de Dienst verkeersongevallenanalyse onderzoek gedaan naar de toedracht. De politie meldde maandagmiddag kort na 16.00 uur dat de man een natuurlijke dood is gestorven en dat er geen sprake is geweest van een ongeluk of strafbaar feit. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland