Marlin van Hal is voorzitter van Stichting Natuurgebied De Kuilen: ,,Van een prachtig natuurgebied moet je niet één grote kermis willen maken.”
Volledig scherm
PREMIUM
Marlin van Hal is voorzitter van Stichting Natuurgebied De Kuilen: ,,Van een prachtig natuurgebied moet je niet één grote kermis willen maken.” © Ed van Alem

Marlin uit Mill vecht voor natuur: ‘Niet wéér een plas met een vakantiepark. Daar stikt het in Nederland al van’

MILL/ LANGENBOOM - Wat begon als een protest tegen een vakantiepark, is uitgemond in een plan voor méér natuur bij De Kuilen. De jonge Marlin van Hal is een van de aanjagers.

9 reacties

 • Jan Willems

  3 dagen geleden
  Nee, Hr. Zomers. DAT gaat niet samen. Maar bovenal: wederom wordt blijkbaar niet geluisterd naar de daar wonende bevolking. Het wordt hier steeds meer een dictatuur.
 • J. Zomers

  1 week geleden
  Beste Jan Willems en Marlin - we moeten het zien als een en-en verhaal. Een stukje natuur met een gedeelte als recreatie.
 • Jan Willems

  1 week geleden
  J. Zomers. Er zijn wel degelijk geïnteresseerden in fossiele vondsten. Sterker: er is zelfs een vet boekwerk over verschenen. En natuurlijk gaan de mensen WEL voor de natuur naar De Kuilen. Simpel gezegd: anders gingen zij toch naar een pretpark, dierentuin, o.i.d. En wat betreft uw vraag: "U wel?". Inderdaad: de zo juist genoemde dingen vermijd ik juist. Derhalve: GEEN vakantiepark bij de Kuulen!! Wat betreft Marlin: dat moet u haar zelf vragen. Nu verweert zij zich juist!
 • J. Zomers

  2 weken geleden
  Jan Willems - het eerste deel ben ik met u eens... de bevolking wordt leeggemolken via allerlei heffingen en (gemeentelijke) belastingen. Het tweede deel over natuur in ontwikkeling met fossiele vondsten... hiervoor gaan de mensen niet naar Mill en Langenboom. U wel? Mensen vinden het leuk met hun kinderen en kleinkinderen naar Vakantiepark de Kuilen te gaan... ook Marlin als ze dadelijk kinderen heeft.
 • Jan Willems

  2 weken geleden
  Zomers zegt: overheid, provincie en gemeenten bepalen het beleid. Zoals in elke dictatuur. Het volk hier ter plekke, is alleen maar goed om leeg gemolken te worden via allerlei heffingen en (gemeentelijke) belastingen. Dit gebied is natuur in ontwikkeling en zit nu al vol met diverse beschermde diersoorten. Wie haalt het in de kop om nog meer natuur te vernietigen? Dat doen de vee-fabrikanten reeds. En Zomers: het is NIET verlaten en zeker niet saai. Maar wereldberoemd om de fossiele vondsten.

Maasland