Martien Swartjes uit Mill snijdt portretten uit hout. Hij maakt ook houten spellen zoals vroeger.
Volledig scherm
PREMIUM
Martien Swartjes uit Mill snijdt portretten uit hout. Hij maakt ook houten spellen zoals vroeger. © Theo Peeters

Martien (89) maakt portretten van hout: ‘Johan Cruijff wacht op voltooiing’

Mijn hobbyMILL - Dries van Agt, Ernst Daniël Smid, Vincent van Gogh, Louis van Gaal, Emile Roemer, André Rieu, Youp van 't Hek, Barack Obama, het melkmeisje van Vermeer en de leden van het Koninklijk Huis. Het huis van Martien Swartjes (89) in Mill hangt vol portretten en ze zijn allemaal door hem zelf gemaakt. Van hout. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Recreatiebeheerder De Kuilen bedreigd: ‘Handhaven van anderhalve meter is een lachertje’, gemeente zorgt nu voor boa's en hulptroepen uit Mill
    PREMIUM
    update/video

    Recreatie­be­heer­der De Kuilen bedreigd: ‘Handhaven van anderhalve meter is een lachertje’, gemeente zorgt nu voor boa's en hulptroe­pen uit Mill

    MILL/LANGENBOOM - Bedreigingen waren zijn deel toen een van de beheerders van recreatieplas De Kuilen tussen Mill en Langenboom de parkeerplaats op slot probeerde te doen omdat het zaterdag te druk werd. De man wil niet met zijn naam in de krant vanwege de bedreigingen. Hij zegt bang te zijn geweest om klappen te krijgen.

Maasland