Het wegennetwerk in de regio.
Volledig scherm
PREMIUM
Het wegennetwerk in de regio. © M Kuster

Massaal protest tegen sluipverkeer bij Mill vergeefs, geen vrachtwagenheffing op N264: ‘Dit is onbegrijpelijk’

DEN HAAG/MILL - Ondanks massaal protest, komt er in 2023 geen vrachtwagenheffing op de N264 tussen Haps en Uden. Vooral inwoners van Sint Hubert pleiten voor tolheffing voor vrachtauto's per gereden kilometer op de drukke weg door het Millse kerkdorp, uit angst voor sluipverkeer.

6 reacties

 • Jules Vismale

  1 jaar geleden
  Noord Limburg en Noord-Brabant zijn zo slecht met elkaar verbonden, wat het wegennet betreft, dat een doorgetrokken A77 van Uden naar Gennep hier een einde aan kan maken. En desnoods nemen ze tussen Uden en Boxtel het Duitse Lijntje weer in gebruik.
 • Jan Zomers

  1 jaar geleden
  Vanaf de afslag Boxmeer (Rijkevoort) moeten ze de A77 doortrekken ten zuiden van Haps, Sint Hubert, Volkel zo richting de A50.
 • Willem Zuidersteen

  1 jaar geleden
  @Boom, de heffing gaat niets veranderen behalve dat bedrijven een bedrag betalen aan de provincie. De overlast wordt niet minder maar de provincie heeft een reden om zéker niets aan te passen omdat dat hun eigen budget schaadt.
 • M. Boom

  1 jaar geleden
  het is eigenlijk toch te gek voor woorden. Alle mensen in deze regio (behalve enkele 'wappies-tegen-alles') zijn voor het doortrekken van de A77 maar het gebeurt niet. Nu zien we weer een oplossing voor onze SintHubert-vrienden en wederom worden we niet serieus genomen door DenHaag. Vreemd, hééél erg vreemd.
 • Frans van Raaij

  1 jaar geleden
  Destijds mee moeten doen met de rondweg bij Haps. Dan krijg je natuurlijk tegenstanders, maar die waren er in Haps ook. Dan was er nu niets aan de hand!