Het wegennetwerk in de regio.
Volledig scherm
PREMIUM
Het wegennetwerk in de regio. © M Kuster

Massaal protest tegen sluipverkeer bij Mill vergeefs, geen vrachtwagenheffing op N264: ‘Dit is onbegrijpelijk’

DEN HAAG/MILL - Ondanks massaal protest, komt er in 2023 geen vrachtwagenheffing op de N264 tussen Haps en Uden. Vooral inwoners van Sint Hubert pleiten voor tolheffing voor vrachtauto's per gereden kilometer op de drukke weg door het Millse kerkdorp, uit angst voor sluipverkeer.

5 reacties

 • J. Zomers

  1 maand geleden
  Vanaf de afslag Boxmeer (Rijkevoort) moeten ze de A77 doortrekken ten zuiden van Haps, Sint Hubert, Volkel zo richting de A50.
 • Willem Zuidersteen

  1 maand geleden
  @Boom, de heffing gaat niets veranderen behalve dat bedrijven een bedrag betalen aan de provincie. De overlast wordt niet minder maar de provincie heeft een reden om zéker niets aan te passen omdat dat hun eigen budget schaadt.
 • M v.d. Boom

  1 maand geleden
  het is eigenlijk toch te gek voor woorden. Alle mensen in deze regio (behalve enkele 'wappies-tegen-alles') zijn voor het doortrekken van de A77 maar het gebeurt niet. Nu zien we weer een oplossing voor onze SintHubert-vrienden en wederom worden we niet serieus genomen door DenHaag. Vreemd, hééél erg vreemd.
 • Frans van Raaij

  1 maand geleden
  Destijds mee moeten doen met de rondweg bij Haps. Dan krijg je natuurlijk tegenstanders, maar die waren er in Haps ook. Dan was er nu niets aan de hand!
 • E.L.M. Zegers

  1 maand geleden
  Heffing, heffing, heffing op heffing. Als je kijkt wat auto/ vrachtwagen rijden al kost aan heffing op brandstof en aan belasting. En straks klagen als de producten weer duurder worden. En heffing is niet de oplossing maar de A77 doortrekt wel.

Maasland