Bij de Koninklijke Luchtmacht kwamen de afgelopen weken meer klachten binnen over oefenvluchten van straaljagers, als de F16, dan normaal.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij de Koninklijke Luchtmacht kwamen de afgelopen weken meer klachten binnen over oefenvluchten van straaljagers, als de F16, dan normaal. © foto ricardo smit

Meer klachten over straaljagers in regio Nijmegen: ‘Veel gas, veel afremmen: dat zorgt voor veel geluid’

NIJMEGEN - Alwéér een straaljager! Heb jij ook het idee dat de F16's de laatste tijd steeds vaker en met enorm veel herrie over komen vliegen? Dat kan kloppen, of toch eigenlijk ook niet, zegt majoor André Bongers van Vliegbasis Volkel. 

44 reacties

 • C. Bertrand

  2 maanden geleden
  Nederland is het dichtsbevolkte landje van Europa, dit kan gewoon niet boven een overbevolkt landje. Ook niet omdat Nederland al de meest vervuilde lucht van Europa heeft, OPHOUDEN!
 • G. Punt

  3 maanden geleden
  De SU 57 (PAK FA) is al jaaaaaren in ontwikkeling, zogenaamd stealth (niet bewezen) zogenaamd wapens in compartimenten (nóóit één foto van gezien). Russen en techniek is huilen met de pet op..
 • DaVeK

  3 maanden geleden
  Aldus onze Russische vriend...
 • Hendrikus

  4 maanden geleden
  Vandaag ook weer vier maal
 • Henk

  4 maanden geleden
  Vroeger woonde ik op een plaats waar de F16 extra laag over mochten vliegen. Elke donderdag gebeurde dat. Een F16 kan ik wel hebben maar die F35 hadden ze wel iets stiller mogen maken: Foei wat een lelijk gegil.
 1. Charlotte strijdt jaar na sit-in nog voor mentale gezondheid: 'Hele land in mentale crisis'
  Play

  Charlotte strijdt jaar na sit-in nog voor mentale gezondheid: 'Hele land in mentale crisis'

 2. Regen op komst: 'Het wordt een zeer natte dinsdag'
  Play

  Regen op komst: 'Het wordt een zeer natte dinsdag'

Maasland