Volledig scherm
De doorkomst van de Vierdaagse in 2016 in Mill. Stichting Ontdek Mill hoopt dat dit in 2021 wederom gebeurt. © Ed van Alem

Mill hengelt weer naar doorkomst Vierdaagse

MILL - Mill onderneemt opnieuw een poging de wandelaars van de Nijmeegse Vierdaagse ook door die gemeente te laten lopen.

Dat gebeurde ook in 2016, bij de honderdste editie van het evenement. Toen werd voor dat jubileum een route van 55 kilometer uitgezet, waarmee de lopers ook door Mill kwamen.

105e editie

,,Ze hebben ons gezegd dat bij ieder jubileum weer wordt nagedacht over die speciale afstand", zegt Corné Kremers, voorzitter van de Stichting Activiteiten Mill. ,,Wij vinden de 105e editie een mooie gelegenheid om mensen weer de 55 kilometer te laten lopen. We hebben met de Stichting Ontdek Mill de burgemeester gevraagd namens de gemeente een brief te sturen."

Naar verwachting is begin volgend jaar duidelijk of Mill de mars weer kan verwelkomen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland