Volledig scherm
Mill kent al vele evenementen, zoals Mill at the Park, waar vorig jaar Jochen Miller als dj optrad. © Mill At The Park

Mill krijgt er weer een nieuw festival bij: Out Of The Box

MILL - Mill, toch al dik bedeeld met allerlei evenementen, krijgt er een nieuw festival bij: het  Out Of The Box Festival. Het wordt gehouden op zaterdag 29 september. 

 Dit nieuwe festival zal jaarlijks terugkeren. Het wordt gehouden op een terrein aan de Wanroijseweg in Mill. Het festival krijgt elk jaar een ander thema. Muziek, aankleding en sfeer worden daar op aangepast.  Dit jaar is het thema 'Around the world'.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. ‘Subsidie muziekonderwijs Mill niet eerlijk’
    PREMIUM

    ‘Subsidie muziekon­der­wijs Mill niet eerlijk’

    MILL - Het muziekonderwijs in Mill moet voor iedereen even duur zijn. Subsidie voor alleen de muzieklessen door harmonieën en fanfares is niet eerlijk. Dat zeggen Willem en Guus Pluk van muziekschool Music Fun. Ook de raadsfracties VKP en AB’90 vinden dat. Het is de reden dat het verlengen en verhogen van de subsidie voor de harmonieën en fanfares voor één jaar gaat gelden en niet, zoals het voorstel van burgemeester en wethouders was, voor vier jaar.

Maasland