Volledig scherm
Wandelen in Mill © dg

Mill wandelt voor muziekles

MILL - Gezellig een paar avonden wandelen en ondertussen ook nog bezig zijn voor het goede doel, dat doen ze in de gemeente Mill en Sint Hubert van dinsdag 18 tot en met vrijdag 21 juni. 

Wandelsportvereniging Amicitia en Stichting Activiteiten Mill organiseren de Millse avondvierdaagse die als thema  Op de bres voor muziekles meekrijgt. Dit jaar is er een sponsorloop aan gekoppeld met als doel geld bijeen te wandelen voor voor de gezamenlijke jeugdopleiding van de muziekverenigingen  in Langenboom, Mill en Sint Hubert.

De start is elke dag in een ander kerkdorp. Er kan gekozen worden voor 5, 10 of 15 kilometer.  

De start is dinsdag in de kantine van voetbalvereniging DWSH18 aan de Verbindingsweg in Wilbertoord. Woensdag bij café Difference aan de Pastoor Jacobsstraat in Sint Hubert; op donderdag bij café d‘n Bens aan de Dominicanenstraat in Langenboom en vrijdag bij café Royal in de Kerkstraat in Mill.

Starttijden zijn tussen 17.00 en 19.00 uur. De wandeling voeren  deels langs de Kunstroute in Mill en Sint Hubert.  

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland