De Kuilen in Mill op een warme meidag. In de zomermaanden kan het er nu al erg druk zijn
Volledig scherm
PREMIUM
De Kuilen in Mill op een warme meidag. In de zomermaanden kan het er nu al erg druk zijn © Ed van Alem

Nog geen haring de grond in en nu al massaal protest tegen camping de Kuilen: petitie 2200 keer getekend

LANGENBOOM/MILL - Een plan voor een camping voor de doorgewinterde en luxe kampeerder in natuurgebied De Kuilen in Langenboom, met daarbij onder meer natuurhuisjes of tiny houses en een restaurant, is niet lekker gevallen bij een aantal inwoners. Met een petitie proberen ze het plan tegen te houden. Die werd binnen een dag 2200 keer ondertekend. 

3 reacties

 • Piet Willems

  3 weken geleden
  Laten we de recreatie houden voor de Kraayenbergseplassen en de Kuulen als natuurgebied. Een mooie invulling mocht de weersomstandigheden aldaar wat minder zijn. Het zou eeuwig zonde zijn om een prachtig natuurgebied in ontwikkeling straks te bestemmen voor massatoerisme. Ik begrijp niet goed wat de initiatiefnemer bezielt. Je bent gewoon 'ziende blind' als je die schoonheid van dit natuurgebied niet ziet. Afblijven van dit gebied en de natuur haar gang laten gaan. Piet Willems Langenboom
 • Pam Smets

  3 weken geleden
  Laten we eerlijk zijn, waar rook is is ook vuur. Dus prima dat er op tijd aan de bel wordt getrokken met een petitie. Het zou jammer zijn dat een leuk en mooi natuurgebied waar toevallig ook een grote plas water bij is dadelijk niet meer bereikbaar zou zijn voor de mensen die er altijd recreatief gebruik van maken.
 • de heer Jan Zomers (68)

  3 weken geleden
  De toekomst wordt - vakantie en recreatie in eigen land. Door Corona zijn de mensen allemaal een beetje knorrig... het zal wel meevallen.
 1. Publiek los bij coronatest in Ziggo Dome
  Play

  Publiek los bij coronatest in Ziggo Dome

 2. Wandelen in het zonnepark
  Play

  Wandelen in het zonnepark

Maasland