Oktober vorig jaar werd op de open dag van de gemeente Mill en Sint Hubert nog geprotesteerd door inwoners van Sint Hubert tegen het vele verkeer door hun dorp. Burgemeester Antoine Walraven kreeg een petitie aangeboden.
Volledig scherm
PREMIUM
Oktober vorig jaar werd op de open dag van de gemeente Mill en Sint Hubert nog geprotesteerd door inwoners van Sint Hubert tegen het vele verkeer door hun dorp. Burgemeester Antoine Walraven kreeg een petitie aangeboden. © Ed van Alem

Opnieuw grote zorgen Sint Hubert over verkeer door dorp: ‘Heeft provincie oog voor ons?’

MILL / DEN BOSCH - In Sint Hubert zijn opnieuw grote zorgen over hoe het verder moet met de vele vrachtwagens en auto's over de N264 naar het dorp. De dorpsraad heeft een brandbrief gestuurd naar Christophe van der Maat, verkeersgedeputeerde in het provinciebestuur. 

3 reacties

 • LVCer

  7 maanden geleden
  ook de aanpalende gemeentes willen de A77 doorgetrokken hebben, Mischien niet voor SintHubert maar zeker om het mooie LVC-ten Oosten van de MiddenPeelweg te ontsluiten.
 • Ouderot

  7 maanden geleden
  De oplossing die het beste is, wordt door belanghebbende inwoners van de aanpalende gemeentes niet gedragen: nl het doortrekken van de A77 tot aan de A50.Ondertussen wilt de provincie met de gemeentes het wegprofiel dusdanig aanpassen dat men op voorhand weet dat de overlast verergerd en de economische schade groter wordt.Het verkeer op deze route wordt alleen maar meer: wordt wakker en durf door te pakken!
 • de heer J. Zomers (67)

  7 maanden geleden
  Door Corona krijgen we minder geld in kas... we moeten even pas op de plaats maken.Helaas, het is niet anders.
 1. Heftige bodycambeelden van fotograaf tijdens rellen in Eindhoven
  Play

  Heftige bodycam­beel­den van fotograaf tijdens rellen in Eindhoven

 2. Michiel en Wendy verrassen agenten met kroketten en taart
  Play

  Michiel en Wendy verrassen agenten met kroketten en taart

Maasland