Volledig scherm
Activiteiten tijdens Koningsdag © Annina Romita

Oranje Terras Mill vanwege weer afgeblazen

MILL - Het Aldendrielpark in Mill kleurt zaterdagmiddag tijdens Koningsdag iets minder oranje dan oorspronkelijk de bedoeling was. Het geplande Oranje Terras Mill is vanwege de tegenvallende weersvoorspellingen afgeblazen. 

‘Hoewel we afgelopen week genoten hebben van het zonnetje en heerlijke temperaturen zijn de weergoden ons komende zaterdag minder goed gezind’, liet de organisatie donderdag weten. We hebben daarom helaas moeten besluiten het Oranje Terras niet door te laten gaan. Voor het terras zijn een zonnetje en wat hogere temperaturen dan nu voorspeld worden een must.’

Volgens Weeronline komt de temperatuur zaterdag niet boven de 13 graven Celsius uit. De weersverwachtingen laten zien dat het halfbewolkt zal zijn, en dat er de nodige regenbuien zullen vallen.

De bar zou ’s middag vanaf half twee geopend zijn. Er zou muziek zijn van René Goossens en dj Benzel.

De activiteiten voor de kinderen gaan wel gewoon door. De organisatie liet donderdag weten: ‘Het programma van Stichting Kinderfeesten Mill blijft vooralsnog wel gehandhaafd. Iedereen is van harte welkom. Mocht door het weer het programma alsnog aangepast moeten worden, volgt meer informatie via de media.’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland