De hoofdingang van het CWZ.
Volledig scherm
PREMIUM
De hoofdingang van het CWZ.

Plastisch chirurgen van CWZ wijken vanwege corona uit naar privékliniek in Mill

NIJMEGEN/MILL - Vier plastisch chirurgen van het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) in Nijmegen zijn naast hun gewone werk aan de slag gegaan in een privékliniek in Mill. Zo willen ze wachtlijsten wegwerken voor ingrepen aan handen en polsen, borstreconstructies, facelifts, ooglidcorrecties en het weglaseren van littekenweefsel en vaatafwijkingen.

3 reacties

 • A I Anders

  1 maand geleden
  Oh, wat geweldig en allemaal naar Mill, want daar bestaat geen corona.
 • Mattie Veld

  1 maand geleden
  Beetje rare opmerking Jan, er staat toch duidelijk dat het in de eerste plaats om de wachtlijsten gaat, maar jij maakt er weer heel iets anders van.
 • Jan de Witt

  1 maand geleden
  Wat een nobel gedrag! Ongetwijfeld heeft het er niks mee te maken dat ze op deze manier ook hun eigen inkomsten weer kunnen opkrikken, toch? Oh wacht, sorry, over medewerkers in de gezondheidszorg mag je niks kritisch zeggen, want dat zijn allemaal helden....
 1. Provincies betalen niet mee aan tekort Maaslijn, Rijk moet extra 79 miljoen betalen
  PREMIUM
  3

  Provincies betalen niet mee aan tekort Maaslijn, Rijk moet extra 79 miljoen betalen

  BOXMEER - De provincies Limburg, Brabant en Gelderland zijn niet van plan mee te betalen aan het miljoenentekort dat is ontstaan op plannen voor de elektrificatie en verdubbeling van de Maaslijn. De drie provincies hebben een brief gestuurd aan staatssecretaris Stientje van Veldhoven van Infrastructuur en Waterstaat. Daarin houden ze vast aan het standpunt dat het Rijk voor het ontstane tekort moet opdraaien.

Maasland