Politie valt massaal kroeg binnen waar online liedjesbingo is voor thuisblijvers: ‘Alsof ze een crimineel netwerk aan het oprollen waren’

VideoSINT HUBERT - Is het één groot misverstand geweest? De politie blijkt zaterdagavond massaal een kroeg in Sint Hubert binnen gevallen te zijn. Vanuit het café werd een ‘coronaproof’ online-liedjesbingo gehouden, voor de mensen thuis.

14 reacties

 • de heer Jan Zomers (68)

  2 maanden geleden
  Het nieuwe normaal.De overheid en gemeenten zijn een beetje op hol geslagen.Op het moment dat er ergens licht brandt in een café staan ze met 16 man sterk voor de deur. Gelukkig is het aantal besmettingen nu aan het dalen - het wordt tijd voor het oude normaal.
 • Martin

  2 maanden geleden
  Wanneer je me 9 maanden geleden had gezegd dat dit hier in Nederland ooit zou kunnen gebeuren, had ik je een adres van een goede psychiater gegeven. En kijk nu eens wat er vandaag de dag allemaal plaatsvindt. Onwerkelijk gewoon.
 • flabus

  2 maanden geleden
  Politiemensen krijgen opdracht! Ze hebben zelf niets te zeggen!
 • Scepticus

  2 maanden geleden
  Echt? In de tussentijd hadden deze agenten zich ook met belangrijker zaken bezig kunnen houden.
 • ShelLuser

  2 maanden geleden
  Ik vind het een behoorlijk zwaktebod van de politie dat ze weigeren tekst en uitleg te geven. Wet Openbaarheid van Bestuur? Nu even niet... wel zo makkelijk. 
 1. Vader woest op zoon die illegaal coronafeestje in Mill organiseerde: ‘Hij krijgt de sleutels niet meer’
  PREMIUM
  update

  Vader woest op zoon die illegaal corona­feest­je in Mill organiseer­de: ‘Hij krijgt de sleutels niet meer’

  MILL - Daarvoor had hij zijn 20-jarige zoon de sleutels van zijn bedrijfsloods in Mill niet gegeven. Eigenaar Marton van der Duijn (60) dacht dat zijn zoon zaterdagavond met een paar vrienden, zoals wel vaker, ging sleutelen aan scooters. Maar ‘een beetje sleutelen’ mondde uit in een illegaal coronafeestje met 34 boetes en 13 politieauto's op de stoep. Vader Van der Duijn zegt hevig geschrokken te zijn.
 1. Hoe gaat het met de kinderen in het thuisonderwijs?
  Play

  Hoe gaat het met de kinderen in het thuisonder­wijs?

 2. Dit was de roerige aanloop naar de machtsoverdracht in de VS
  Play

  Dit was de roerige aanloop naar de machtsover­dracht in de VS

Maasland