Een straaljager van Volkel scheert over de kerktoren van Mill.
Volledig scherm
PREMIUM
Een straaljager van Volkel scheert over de kerktoren van Mill. © Ed van Alem

‘Rotherrie’ vliegbasis Volkel naar een piek: Baby's worden wakker en auto-alarmen gaan spontaan af

VOLKEL/MILL - Baby’s worden wakker van ‘de rotherrie’, autoalarmen gaan spontaan af, praten of bellen is niet mogelijk en er hangt een kerosinelucht in de tuin. Vliegbasis Volkel stevent dit jaar af op een recordaantal klachten over lawaai.

19 reacties

 • de heer J. Zomers (68)

  1 jaar geleden
  Ze hebben de verkeerde vliegtuig aangeschaft.Ze hadden de Russische SU-57 moeten nemen... hiermee hebben de Russen in 4 maanden tijd IS uit Syrië verdreven.Een hypermodern gevechtsvliegtuig, die hoor je bijna niet aankomen.
 • Loet

  1 jaar geleden
  De f35 is niet van de di8t fight manoeuvres dus de afterburnet zal wat minder aan gaan.. Die knallen een missile buiten gezichtsafstand en hij kan weer landen. Ik denk dat t gemiddeld rustiger zal worden.
 • Ludo

  1 jaar geleden
  Noice of freedom!
 • Evert

  1 jaar geleden
  Die basis zit daar al een eeuwigheid dat er herrie is dat weet je als je daar gaat wonen.  Ik ben blij dat we als land zowel wel landmacht, luchtmacht en marine hebben,  waar naar mijn mening al veel te veel op bezuinigd is.  ( zoals op politie, zorg, onderwijs, etc,etc. ) bij het instand houden hoort oefenen. Als je daar gaat wonen moet je niet klagen.
 • flabus

  1 jaar geleden
  Let maar eens op als de opvolger van de F16 komt. Die schijnen nog meer herrie te maken.

Maasland