Volledig scherm
Wethouder Jos van den Boogaart (links) met in het midden Sjors Dollevoet. © Cockie Kremers

Sjors Dollevoet wint Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert

MILL - Sjors Dollevoet is de winnaar geworden van de Ondernemrsprijs 2019 van de gemeente Mill en Sint Hubert. Vrijdagavond werd de prijs, tijdens de Internationale Dag van de Ondernemer, uitgereikt door wethouder Jos van den Bogaart.

Dollevoet is sinds augustus dit jaar actief in Brasserie d’n Buurman aan de Stationsstraat in Mill.

Reacties

Tot 21 oktober kon iedereen ondernemers nomineren voor deze Ondernemersprijs. De vijf best beargumenteerde en meest genoemde ondernemers werden daarna genomineerd. 

Reacties die bij de nominatie voor Sjors binnenkwamen waren onder meer: ‘Sjors Dollevoet is al vele jaren actief in de horeca en werkzaam als zelfstandig ondernemer. Hij had begin dit jaar het lef om een nieuw avontuur aan te gaan door een brasserie te openen in het voormalige Blokkerpand. Iets totaal nieuws in het Millse centrum.’  ‘Gezien de vele positieve reacties vooraf en de vele klandizie sinds de opening, voorziet dit concept in een behoefte.’

Totaal gaven negen juryleden punten waarvan de online poll er eentje was. Dollevoet kreeg de meeste punten.

De ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2019 is een initiatief van De Neije Krant en wordt ondersteund door de gemeente Mill en Sint Hubert, Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen, Ontdek Mill, Ondernemers Collectief Mill en de Horecavereniging Mill en Sint Hubert.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland