Volledig scherm
PREMIUM
Smaakmakers Hans van der Steijn (links) en Emil Minten. © Theo Peeters

Smaakmakers maken dromen waar in Kasteel Tongelaar

MILL - De horeca-exploitatie van Kasteel Tongelaar wisselde in het verleden nog weleens, maar sinds Millenaren Emil Minten en Hans van der Steijn de locatie van eigenaar Brabants Landschap huren, gaat het bergopwaarts.

Volledig scherm
Kasteel Tongelaar in Mill. © Theo Peeters

,,Een droomplek voor trouwerijen”, zegt Hans van der Steijn (42). Samen met Emil Minten (44) runt hij Kasteel Tongelaar in Mill. ,,Het leuke van ons werk is dat wij mensen de dag van hun leven kunnen geven. Het geeft veel voldoening dat onze gasten relaxed zijn. Niet dat stijve, maar een bruiloft waarbij alles ook nog eens onder één dak is geregeld.”

Kasteel Tongelaar is een van de populairste trouwlocaties in de gemeente Mill. Per jaar geven dertig tot veertig stellen elkaar het jawoord. ,,Een complete dag, waarbij de deur gesloten blijft voor andere gasten. Voor toevallige passanten is tijdens zo’n bruiloftsfeest even geen plaats. Een bruiloft is en blijft één privéfeest, waarbij onbekenden niet welkom zijn”, verklaart Minten.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland