Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Straatvoetbal Mill afgelast vanwege hitte

MILL  - De organisatie van het 100-jaar Juliana straatvoetbaltoernooi in Mill heeft het straattoernooi dat voor morgen gepland staat afgelast. Gezien de hoge temperaturen morgen, is het volgens de organisatie onverantwoord de jeugd intensief te laten sporten. Wel hoopt de organisatie alle deelnemers toch in en rond de kerk te mogen begroeten, want alle andere activiteiten gaan wel door.

Het toernooimaakte deel uit van het Goei Leven Beleven op zaterdag 29 juni in Mill.  De andere onderdelen van het festijn in Mill gaan vooralsnog wel gewoon door.

Rest programma

Het programma start zaterdag 29 juni om 16.00 uur met een kunstmarkt in de kerk, diverse stands met eten bij de kerk, terrassen en muziek. In de kerk start om 17.45 uur de blokfluitgroep  en aansluitend speelt de harmonie. Om 20.00 uur is er een optreden van bigband The Black Pearls met diverse lokale artiesten. Tevens zijn er voor geïnteresseerden speciale arrangementen om aan de binnenzijde de kerktoren te beklimmen en op hoogte te  een hapje, drankje te nuttigen bij en muziek van Marcel en Ronald Peters. In de kerk wordt rond 22.00 uur het muzikale gedeelte afgesloten met een lichtshow in de kerk.

Daar zullen ook enkele mensen abseilen van de kerk terwijl blazers vanuit de galmgaten in de kerktoren dit muzikaal omlijsten. Als iedereen veilig op de grond staat, start er een drumsolo door Paul Adriaansens gevolgd door lichtkunst op de kerk. Mooie beelden over Mill en het Goei Leven zullen dan op de kerktoren geprojecteerd worden. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland