Teun Nooijenen Geert Bens.
Volledig scherm
PREMIUM
Teun Nooijenen Geert Bens. © Ed van Alem

Teun en Geert werken met cryptovaluta: ‘Papieren geld en munten gaan verdwijnen’

WILBERTOORD - Twee studenten uit Wilbertoord besloten aan de keukentafel een eigen zaak te beginnen. Hun webdesignbureau is volgens het duo het eerste bedrijf in hun branche dat werkt met cryptovaluta.

8 reacties

 • Jan Zomers

  1 jaar geleden
  De euromunt is waardevast, cryptogeld kan in een maand tijd de helft minder waard worden.
 • Willem Zuidersteen

  1 jaar geleden
  @Jan, dan krijg je een Griekenland of Italië. Niet het lekkere klimaat of eten, maar de failliete overheid. Dan kun je wel fluiten naar je goede zorg, onderwijs of het oplossen van het huizentekort.
 • Jan Willems

  1 jaar geleden
  Zoveel mogelijk contact betalen! Hoe minder de roverheid van je weet, hoe beter!
 • Willem Zuidersteen

  1 jaar geleden
  Deze kids wonen nog thuis en gaan nu vertellen dat een bewezen corrupt, hoog speculatief, onveilig voor de normale burger en milieu verpestend middel al het geld aan de kant gaat zetten? Jammer jongens, dat is iets te hoog van de toren geblazen. Ja, crypto zal een toepassing in de wereld krijgen maar het overnemen van het betaalverkeer zal daar de komende decennia niet bij zijn. Overigens zijn er meer bureaus die het al sinds 2014 als betaalmiddel accepteren.
 • Gijs Eeps

  1 jaar geleden
  Voor wie denkt dat de overheid het ooit toe gaat staan dat crypto munten het echte geld zullen vervangen zou ik aanraden wakker te worden uit de droom waar je in zit.