Tijn van Dijk, Millenaar van het jaar 2019.
Volledig scherm
Tijn van Dijk, Millenaar van het jaar 2019. © Cockie Kremers

Tijn van Dijk is Millenaar van het jaar 2019

MILL - Tijn van Dijk (28) is gekozen tot Millenaar van het jaar 2019. Dat gebeurde tijdens de pronkzitting op vrijdag 31 januari maakten Johnny de Man en Corné Kremers alias Jut en Jul de Millenaar van het jaar 2019 bekend. 

De Millenaar van het jaar is iemand die zich inzet voor de Millse gemeenschap en bijdraagt aan het realiseren van een nog betere leefbaarheid en samenleving in Mill.

Midden in de samenleving

Tijn van Dijk is iemand die die midden in de Millse samenleving staat. Hij is als ondernemer actief met zijn eigen bedrijf op het gebied van ontwerpen van de meest uiteenlopende grafische zaken en betrokken bij 0485-events. 

Daarnaast is hij als vrijwilliger actief bij tal van organisaties. Hij was voorzitter en bestuurder van JC de Wissel en kartrekker van het Freerail festival, durfde het aan om samen met diverse lokale horecaondernemers Mill at the park over te nemen en er een groot jaarlijks succes van te maken. Maar is ook een belangrijke inspirator en verbindende factor bij het vernieuwde centrale carnaval en kermisfeest in Mill. Daarnaast is hij actief platform lid bij Ontdek Mill. 

Verbinder

‘Hij is een verbinder en weet daardoor partijen gezamenlijk naar een hoger niveau te brengen. Hij is een voorbeeld voor vele jongeren en laat zien hoe je met enthousiasme gezamenlijk mooie zaken voor elkaar kunt krijgen in Mill', laat de organisatie weten.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland