Volledig scherm
PREMIUM
Het schoonvegen van de stal is een van de vele klusjes op zorgboerderij De Horst in Mill. © Ed van Alem

Zorgboerderij voor jonge mensen met dementie: ‘Ze zijn nog tot best veel in staat’

MILL - Zorgboerderij De Horst in Mill gaat zich toeleggen op 'jonge’ mensen met dementie. Vanaf volgend jaar kunnen ook mensen er terecht die jonger zijn dan 65 jaar.

De Horst biedt al langer vooral dagbesteding aan oudere mensen die aan de ziekte van Alzheimer of een andere vorm van dementie lijden. Vanaf volgend jaar richten ze zich ook op jong dementerenden, omdat hier steeds meer vraag naar is.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. De mopperende boer is van alle tijden, maar deze opstand gaat de geschiedenisboeken in
    PREMIUM

    De mopperende boer is van alle tijden, maar deze opstand gaat de geschiede­nis­boe­ken in

    EDE/ SINT HUBERT - Nog nooit vertoond is het, wat er deze week gebeurde. Met eerder als opwarmer boerenprotesten in verschillende provincies en twee weken geleden ook al een flinke demonstratie, trokken woensdag ongekend veel tractoren naar Den Haag uit protest tegen kabinetsplannen voor de terugdringing van de veestapel. ,,Als je het in de geschiedenis bekijkt, is hier zeker wat gebeurd.”

Maasland