Volledig scherm
PREMIUM
Het schoonvegen van de stal is een van de vele klusjes op zorgboerderij De Horst in Mill. © Ed van Alem

Zorgboerderij voor jonge mensen met dementie: ‘Ze zijn nog tot best veel in staat’

MILL - Zorgboerderij De Horst in Mill gaat zich toeleggen op 'jonge’ mensen met dementie. Vanaf volgend jaar kunnen ook mensen er terecht die jonger zijn dan 65 jaar.

De Horst biedt al langer vooral dagbesteding aan oudere mensen die aan de ziekte van Alzheimer of een andere vorm van dementie lijden. Vanaf volgend jaar richten ze zich ook op jong dementerenden, omdat hier steeds meer vraag naar is.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Langenboom zegt: ‘Yes we can’

    Langenboom zegt: ‘Yes we can’

    LANGENBOOM - Met een massaal ‘Yes we can’ hebben de inwoners van Langenboom gisteravond hun steun gegeven aan het dorpsplan dat door de stichting Eigen Kweek wordt ontwikkeld. Met achthonderd van de tweeduizend inwoners waren de Langenbomers naar sporthal De Wis gekomen om te luisteren naar de stand van zaken met betrekking tot het kloppend dorpshart waarbij de kerk een centrale rol krijgt en het verenigd sportpark waar alle sporten in het dorp worden ondergebracht. Inclusief de verhuizing van de sporthal.

Maasland