22 bedden in huis voor arbeidsmigranten in ’s-Heerenberg: gemeente grijpt in

VIDEO‘s-HEERENBERG - Vier matrassen die op een rij liggen in een kamer, zichtbaar door het grote raam aan de voorkant van het huis. In de rest van het gedateerde huis  liggen nog eens 18 matrassen. In deze eengezinswoning in ‘s-Heerenberg woont geen gezin, maar slapen Poolse arbeidsmigranten. 

35 reacties

 • systemix

  3 jaar geleden
  Dit situatie is ook in Emmerik heel goed bekend. Wat leren wij eruit? Jullie hebt de VVD & anhangsel PVV,FvD,PvdA gekozen. U hebt voor de capitalisme gestemd. Nou niet zeuren over de oude binnenlandse werklozen. Het is alleen de kwijting voor niet opletten, als het noch goed in Nederland ging. In deze tijd begon met Margaret Thatcher het slopen van humaniteit en sociaale rechtvaardigheid. Mark Rutte is de beste zoon en leerling van Margaret Thatcher. Maar in Duitsland geeft het een toverspreuk: "Anarchie ist machbar, Herr Nachbar". Dit zou ook voor de revolutie geldig zijn.
 • Anthony1954

  3 jaar geleden
  Ik weet niet of alle schrijvers, net als ik, op een steenworp afstand wonen. Er is gewoon overlast die ik die mensen niet aan wil reken maar de eigenaar/verhuurder en de gemeente. De politie kan hier niets mee, maar is een probleem dat bij de gemeente ligt. Dit van de politie gehoord na contact met hen.
 • OWA

  3 jaar geleden
  Beste Wolff soms is er gewoon geen kamer beschikbaar en moeten alleenstaande uitkeringsgerechtigde genoegen nemen met wat er is. Ook kunnen mensen door andere omstandigheden alleen komen te wonen. Vind je gedachtegang wel erg kort door de bocht.
 • OWA

  3 jaar geleden
  Beste Piet het is mooi dat je de taal spreekt en er langs loopt. Dit zegt niks over de huisvesting. De woning is gemaakt op een 1 persoons huishouden en niet als hotel voor 20 buitenlandse gasten. Als men 20 mensen dag in dag uit in een huis wat bestemd is voor een 1 pers. huishouden dan krijg je overlast in wat voor vorm dan ook. Heeft niks met haat richting buitenlanders te maken.
 • OWA

  3 jaar geleden
  Reyhan is de werkgever die mensen levert in de vleesverwerkende industrie. Juist die gasten verpesten het voor ons. Men verkoopt diensten en zegt goed te zijn voor zijn personeel. En dan krijg je dit soort praktijken.