63-jarige vrouw uit Terborg omgekomen bij ongeval 's-Heerenberg

Video'S-HEERENBERG/ TERBORG - Een 63-jarige vrouw is het slachtoffer dat gisteravond is omgekomen bij het ongeval in 's-Heerenberg. De vrouw belandde rond 21.15 uur door nog onbekende oorzaak met haar auto in het water langs de Elsepasweg (N827).

Hulpdiensten hebben na het ongeval nog gezocht naar een tweede slachtoffer dat ook in de auto zou hebben gezeten, maar de vrouw bleek de enige inzittende, aldus een politiewoordvoerder. Zij is uit de wagen in het water gehaald, maar hulp mocht niet meer baten.

De dienst VerkeersOngevallenAnalyse van de politie heeft ter plekke onderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeval, maar daar gisteravond nog geen duidelijkheid over gekregen. De resultaten van het onderzoek worden momenteel geanalyseerd om de exacte toedracht van het ongeluk te achterhalen.

Volledig scherm
Hulpdiensten in actie na het ongeval. © Roland Heitink/Persbureau Heitink
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers