Achterhoekse broers Derksen komen met eerste Amerikaanse ‘hit’

'S-HEERENBERG / NEW YORK - De Achterhoekse broers Wouter en Stijn Derksen hebben hun eerste song gepresenteerd, die gemaakt is in Amerika. De track Ready is gemixed door de Amerikaanse grootheid Antony Kilhoffer, die ook werkt met Kanye West.

De twee broers komen uit 's-Heerenberg en zijn naar Amerika vertrokken om daar door te breken met hun muziek. Hun project luistert naar de naam Mae Seven. De muziek is een zoete mix van hiphop en R&B. Wouter speelt piano en Stijn zingt en schrijft de melodieën. ,,We zijn ontzettend blij met het resultaat”, laat een enthousiaste Wouter vanuit Amerika weten. ,,Een van onze grootste creatieve voorbeelden is Kanye West. Om met zijn songwriter-engineer in L.A. te mogen werken aan nieuwe muziek is een bevestiging dat er een internationaal podium is voor Mae Seven.” 

Droom

Het is de bedoeling dat het samenwerkingsproject met Kilhoffer dit jaar nog resulteert in een EP, met verschillende tracks. De broers hebben ook al contacten gelegd met andere grootheden in de Amerikaanse muziekwereld om met hen samen te werken. Eerder lieten Wouter en Stijn al in deze krant weten te gaan voor de Amerikaanse droom. 

Volledig scherm
De broers Derken uit 's-Heerenberg zijn als Mae Seven naar Amerika getrokken om daar succesvol te worden. © Jo Bailon
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers