JV 02122019 Bergh Gerard Freriks voor Gouden Handen / Foto : Jan Ruland van den Brink
Volledig scherm
PREMIUM
JV 02122019 Bergh Gerard Freriks voor Gouden Handen / Foto : Jan Ruland van den Brink © Jan Ruland van den Brink

Actievoerders 's-Heerenberg bundelen krachten

's-HEERENBERG - De stichting gemeentehuis Montferland en Gerard Freriks, initiatiefnemer van de petitie ‘Behoud voorzieningen in ’s-Heerenberg’ bundelen de krachten. Ze willen de raadszaal en diverse publieksdiensten in Gouden Handen en het aanbiedstation voor afval in 's-Heerenberg houden.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. ‘De bult’ scheidt 's-Heerenberg en Didam: ‘Er is nooit een band geweest’
    PREMIUM

    ‘De bult’ scheidt 's-Heerenberg en Didam: ‘Er is nooit een band geweest’

    DIDAM/ ’s-HEERENBERG - De gedwongen samensmelting van de gemeenten Didam en Bergh tot Montferland per 2005 heeft van lieverlee bestuurlijk vorm gekregen. Iets van binding tussen de beide hoofdkernen Didam en ’s-Heerenberg is er na 15 jaar nauwelijks. De inwoners van beide plaatsen komen niet bij elkaar over de vloer. Het blijft steken op ‘de bult van ‘t Peeske’, de heuvel die als fysiek obstakel geldt. Als de kern aan deze kant van de bult iets meer krijgt dan de andere, zijn de rapen gaar.

Liemers