Volledig scherm
De herdenkingsplek bij MvR voor Tijmen, hier nog lang niet zo groot als aan het eind van het weekend. © Rolf Hensel

Afscheid van Tijmen in de kantine van MvR

'S-HEERENBERG - Voetbalvereniging MvR in 's-Heerenberg houdt donderdagavond een afscheidsdienst  in de kantine voor de zaterdag overleden 13-jarige voetballer Tijmen. De vader en moeder van Tijmen en zijn oudere broer zullen de dienst voor alle betrokkenen bijwonen. Alle activiteiten op de velden van sportpark De Boshoek zijn tot en met zondag stilgelegd.

Voor de speciale afscheidsdienst van donderdagavond zijn de spelers, ouders en begeleiders van het C3-team van Tijmen uitgenodigd. Daarnaast zijn ook het team van voetbalvereniging Dieren, de hulpverleners, de mensen van loopvereniging De Loper die bij het ongeval aanwezig waren en de leden van MvR voor de bijeenkomst uitgenodigd.

Steun

Tijmen overleed afgelopen zaterdag na een ongelukkige botsing met een speler van het JO15-3-team van voetbalvereniging Dieren. Dinsdagavond is er in de kantine een besloten bijeenkomst voor de spelers van het team van Tijmen, de ouders van de spelers en de begeleiders van het team. De vader van de jongen zal deze bijeenkomst bijwonen. 

Ook wordt er een herdenkingshoek ingericht. Deze week kan de herdenkingshoek bij diverse gelegenheden worden bezocht. Op woensdag- en vrijdagavond is er van 19 tot 20 uur gelegenheid geboden het condoleanceregister te tekenen. 

Geen voetbal

De KNVB heeft alle medewerking aan de club uit 's-Heerenberg toegezegd. Zo zal het verschuiven van het wedstrijdprogramma van komend weekeinde in goede banen worden geleid. 

De uitvaart van Tijmen heeft zaterdagochtend in besloten kring plaats.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers