Volledig scherm
PREMIUM
De plek van het oude gemeentehuis is in het centrumplan Didam als locatie voor een nieuwe supermarkt opgenomen. © Google Streetview

Albert Heijn Didam geeft strijd om plek in centrum niet op

DIDAM - Voor Albert Heijn in Didam is de strijd om een plek in het centrum van het dorp te bemachtigen geen gelopen race. De uitspraak van de kortgedingrechter dat er geen spoedeisend belang is om verkoop van de betreffende locatie aan ontwikkelaar Groenstaete te voorkomen, wil volgens AH-eigenaar Didam Have bv niets zeggen over de inhoud van de kwestie. 

Didam Have meent dat het geen faire kans heeft gehad om de plek (de gemeentehuislocatie aan de Raadhuisstraat) in het centrum te verwerven. Die plek is in het nieuwe centrumplan voor Didam aangewezen voor de bouw van een supermarkt.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Stroombroek wil strandhuisjes, aqua- en zonnepark
    PREMIUM

    Stroom­broek wil strandhuis­jes, aqua- en zonnepark

    BRAAMT - Leisurelands wil recreatiepark Stroombroek in Braamt vernieuwen en uitbreiden. De plannen voorzien in nieuwe strandhuisjes aan het water, camperplaatsen, nieuwe speelvoorzieningen en een aquapark. Daarnaast wil Leisurelands verduurzamen en onderzoekt de mogelijkheden voor zonneparken op een dak boven de parkeerplaatsen of drijvend op het water van het Braamtse gat. De gemeente Montferland wil meewerken aan de doorontwikkeling van het gebied.

Liemers