De AH-vestiging in de Leliestraat in Didam. De winkel heeft er alles voor over om naar het centrum te verhuizen.
Volledig scherm
PREMIUM
De AH-vestiging in de Leliestraat in Didam. De winkel heeft er alles voor over om naar het centrum te verhuizen. © Google Streetview

Albert Heijn gaat naar hoogste rechter om plek in centrum Didam te bemachtigen

DIDAM – Didam Have, eigenaar van de Albert Heijn supermarkt in Didam,  zet het gevecht met de gemeente Montferland om een plek in het centrum te krijgen tot het uiterste door. Het bedrijf stapt naar de Hoge Raad om  via de hoogste rechter in Nederland alsnog in aanmerking komen voor de felbegeerde plek in het centrumplan Didam.

11 reacties

 • Susanne

  2 jaar geleden
  Het gaat om het principe. Bejaarden en gehandicapten gaan straks mogelijk naar Didam moeten reizen omdat Heerenberg weg gaat.Die bezuiniging kost klauwen met geld (huurcontract en dergelijke). Dan ga je als College, terwijl je in geld nood zit, grond voor te weinig weg doen. Er verdwijnt weer geld onder Baat, dat is een ding dat zeker is. Kijk naar het verlies van de wielerronde. Weer kunnen er geen gegevens gevonden worden?  Het rot van de top naar beneden.We hebben geeneens een fatsoenlijke brandweer meer. Dit gaat nog mensenlevens kosten.Dus, die grond te goedkoop verkopen heeft gevolgen.
 • Susanne

  2 jaar geleden
  Ja, alleen jammer dat het geld ten kosten van allerlei voorzieningen gaat. Legt de Wethouder zelf het verschil even bij alstublieft? Nee, natuurlijk niet. Opstappen dit college. Klaar er mee
 • Rik

  2 jaar geleden
  Ik zeg niet dat het zo is. ALS heb ik geschreven. Dit kan zo opgelost worden door openbaar te maken door gemeente
 • A V

  2 jaar geleden
  Via de WOB (Wet Openbaarheid Bestuur) ?
 • Liesje

  2 jaar geleden
  En wie zijn in deze zaak dan de vriendjes die elkaar bevoordelen? Ben benieuwd naar de namen en vooral naar de bewijzen. 

Liemers