Auto over de kop door botsing op A18 bij Didam: man met spoed naar ziekenhuis

update/videoDIDAM - Twee auto's zijn zaterdag tegen middernacht op elkaar gebotst op de A18 bij Didam, in de richting van knooppunt Oud-Dijk. Een van de wagens sloeg daarbij over de kopen kwam in de berm tot stilstand. De andere kwam 200 meter verderop in de berm terecht. 

De man uit de auto die over de kop sloeg raakte gewond, doordat die bekneld kwam komen te zitten. Brandweerlieden hebben het slachtoffer uit zijn benarde positie in de auto bevrijd. Hij is met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis. De andere bestuurder kwam  met de schrik vrij. Wel is de schade groot. 

Niet bekend is hoe het ongeluk kon ontstaan. Vanwege het ongeluk was de rechterrijstrook urenlang afgesloten voor verkeer. De verkeersongevallendienst van de politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht. 

De over de kop geslagen auto.
Volledig scherm
De over de kop geslagen auto. © Roland Heitink
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers