Volledig scherm
De auto zou ook over de kop geslagen zijn. © Charles Moll/Persbureau Heitink

Auto slaat over de kop in Didam, bestuurder gewond

DIDAM - Een automobilist is woensdagmiddag van de Bievankweg in Didam geraakt en in een weiland tot stilstand gekomen. Daarbij raakte de bestuurder gewond. Een traumahelikopter is ter plaatse.

Het ongeval gebeurde iets na 16.30 uur. Volgens een getuige zou de automobilist in de richting van Beek hebben gereden. Hij schampte een lantaarnpaal en kwam in een weiland aan de andere kant van de weghelft terecht. Ook zou de auto over de kop zijn geslagen.

Toen hulpdiensten bezig waren, reed de vrouw van het slachtoffer toevallig langs en zag de auto. Ze stopte direct om naar haar man te gaan.

Het slachtoffer ligt in de ambulance en wordt overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe ernstig zijn verwondingen zijn, is niet bekend.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Gedeputeerde: ‘Sneltrein Doetinchem-Arnhem moet in 2024 kunnen rijden’

    Gedeputeer­de: ‘Sneltrein Doetinchem-Arn­hem moet in 2024 kunnen rijden’

    DIDAM - De RegioExpress Achterhoek, een sneltrein linea recta tussen Doetinchem en Arnhem, moet in 2024 kunnen rijden. Volgens gedeputeerde Conny Bieze van Gelderland is dat een reële verwachting. De trajectverkenning is in volle gang, in de loop van komend jaar moeten de eerste resultaten duidelijkheid verschaffen hoe en wanneer er een extra trein op het dubbelspoor tussen Doetinchem de Huet en Arnhem zal rijden en wat de aanleg kost.

Liemers