Auto van Psyko Punkz vliegt in brand op A12, hardstyle-dj mist Duits festival

VIDEOBABBERICH - Op de A12 is zaterdagavond even voor de Duitse grens brand ontstaan in een auto. Dat zorgde korte tijd voor file tussen Zevenaar en Beek, omdat een rijstrook was afgesloten.

In de auto zaten twee inzittenden. Een van hen is de Nederlandse hardstyle-dj Psyko Punkz. Hij laat via Instagram weten dat hij het Affection Festival in Schwarze Heide nu moet laten schieten. ,,I'm really disappointed’’, schrijft hij. ,,Holy shit! Glad you’re ok brother’’, zegt dj Headhunterz, Willem Rebergen uit Veenendaal.

De auto vatte vlam tijdens het rijden, vlak voor de afslag naar Beek, ’s-Heerenberg, Babberich en tankstation Bergh-Zuid.

Volledig scherm
Autobrand op de A12. © Jordi Deckert Eastview media
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Inwoners Emmerik zitten niet te wachten op militaire voertuigen uit Achterhoek: ‘In Duitsland ligt dit gevoelig’
    PREMIUM

    Inwoners Emmerik zitten niet te wachten op militaire voertuigen uit Achterhoek: ‘In Duitsland ligt dit gevoelig’

    EMMERIK/ ’S-HEERENBERG - Een plan om met militaire voertuigen vanuit ’s-Heerenberg de Rijnpromenade van de Duitse grensplaats Emmerik te bezoeken en zo 75 jaar vrijheid te vieren, valt niet bij al onze oosterburen in goede aarde. ,,Ik kom ook niet op het idee om met oude Duitse voertuigen naar Nederland te rijden’’, zegt Herbert Kleipaß van de Emmericher Geschichtsverein, de lokale historische vereniging.

Liemers