Volledig scherm
De mountainbiker krijgt eerste hulp in Zeddam. © Persbureau Heitink

Automobilist botst tegen mountainbiker en rijdt door in Zeddam

ZEDDAM – Een man op een mountainbike is eind vrijdagmiddag gewond geraakt doordat hij werd aangereden door een auto. Op de kruising van Benedendorpsstraat met de Kilderseweg botste de auto tegen hem aan. De mountainbiker sloeg over de kop en kwam waarschijnlijk met zijn hoofd tegen een geparkeerde auto. 

De bestuurder van de auto die de aanrijding veroorzaakte is doorgereden. De politie is op zoek naar de auto. Onduidelijk is of de bestuurder bewust is doorgereden nadat de mountainbiker gewond raakte. 

Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Ouders herkennen fietsen van overleden zoon op nieuwsfoto: ‘Ik was er altijd mee bezig’
    PREMIUM

    Ouders herkennen fietsen van overleden zoon op nieuwsfoto: ‘Ik was er altijd mee bezig’

    BRAAMT - Een toevallige blik op een foto van fotograaf Theo Kock op de website van De Gelderlander gaf Marie-Louise en Wilfred Gal plotseling een warm gevoel. Een detail, een merkje bij het achterlicht, en de verkleurde bevestigingsstangen van de drager maakte zonneklaar: dat zijn de twee gestolen fietsen van Nieck-Jan. Hun zoon, die in 2015 op 18-jarige leeftijd om het leven kwam bij een ongeval.

Liemers