De mountainbiker krijgt eerste hulp in Zeddam.
Volledig scherm
De mountainbiker krijgt eerste hulp in Zeddam. © Persbureau Heitink

Automobilist botst tegen mountainbiker en rijdt door in Zeddam

ZEDDAM – Een man op een mountainbike is eind vrijdagmiddag gewond geraakt doordat hij werd aangereden door een auto. Op de kruising van Benedendorpsstraat met de Kilderseweg botste de auto tegen hem aan. De mountainbiker sloeg over de kop en kwam waarschijnlijk met zijn hoofd tegen een geparkeerde auto. 

7 reacties

 • Waterrat

  2 jaar geleden
  Beterschap voor de mountainbiker! Ik hoop dat hij snel weer de oude is!
 • Piet Paaltjes

  2 jaar geleden
  allemaal gelijk aan het veroordelen...opa van 96 had mischien niet eens in de gaten wat er gebeurde en gaat dat aanstaande zondag bij het laten wassen van zijn auto pas zien...(ik noem maar een scenario) even op een andere noot, als je aangereden word op een kruising en je eindigt tegen een geparkeerde auto stond die auto dan wel op voldoende afstand van de kruising wettelijk gezien? zo kom maar op met die duimpjes naar beneden !
 • DoctorIglo

  2 jaar geleden
  Nee, ik vind het nog steeds niet gewoon, dat doorrijden. Beroepsmatig ben ik veel in de openbare ruimte, maar je ziet nog steeds heel veel mensen met hun telefoon bezig, in de auto, en op de fiets natuurlijk ook gewoon nog steeds. Een telefoon is geen drugs, maar er zijn wel schermjunkies!
 • Anonymous

  2 jaar geleden
  Ik begrijp werkelijk de duimpjes Nasr beneden niet! Vinden die mensen dat doorrijden werkelijk normaal?
 • Willem

  2 jaar geleden
  Bestuurder gevonden ,meteen vast zetten en rijbewijs afnemen.geen pardon met dit soort mensen.

Liemers